Julius Baroš je absolvent teplické konzervatoře ve hře na trumpetu, studoval i jazzové oddělení Budapešťské konzervatoře Bély Bartóka. Spolupracoval s Pražským big bandem, Big bandem Národního divadla, Televizním big bandem nebo Neratovickým big bandem. Byl také členem Filmového symfonického orchestru.
Menu s kuřecím masem
Salát Caprese
Kuřecí supreme, gratinované brambory, smetanová omáčka s kalvádosem a zeleným pepřem
Čokoládový brownies se šlehačkou a zmrzlinou
Lososové menu
Salát Caprese
Grilovaný steak z lososa, gratinovaný brambor, smetanová omáčka s koprem
Jablečný štrůdl se šlehačkou a zmrzlinou
Vegetariánské menu
Salát Caprese
Cuketové lasagne
Jablečný štrůdl se šlehačkou a zmrzlinou
* Výběr a ceny jednotlivých menu jsou uvedeny u ceny vstupenek.
S radostí doporučujeme plavbu na Jazz Boat všem, kteří ocení ten nejlepší jazz, chutné jídlo, skvělý servis a fantastické výhledy na večerní Prahu. Skutečně se město ukazuje z jiné, neobvyklé perspektivy. Moc se nám líbila intimní atmosféra a pocit, že jsme v jazzovém klubu a zároveň na řece...